Minttusuklaiset cookiet
150g laktoositon margariini
1dl ruokokidesokeria
2 munaa
3,5dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
vajaa levyllinen Maraboun minttukrokanttisuklaata
Mittaa margariini ja sokeri kulhoon.
Vaahdota sähkövatkaimella.
Lisää munat yksitellen vatkaten.
Sekoita joukkoon keskenään yhdistetyt kuivat aineet.
Leikkaa suklaa karkeaksi rouheeksi (itse leikkaan pitkällä puukolla leikkuulaudalla suklaalevyn käärepaperin päällä, jonka avulla sitten kätevä kaataa rouhe taikinan joukkoon) ja sekoita taikinan joukkoon.
Vaahdota sähkövatkaimella.
Lisää munat yksitellen vatkaten.
Sekoita joukkoon keskenään yhdistetyt kuivat aineet.
Leikkaa suklaa karkeaksi rouheeksi (itse leikkaan pitkällä puukolla leikkuulaudalla suklaalevyn käärepaperin päällä, jonka avulla sitten kätevä kaataa rouhe taikinan joukkoon) ja sekoita taikinan joukkoon.
Laita kahden lusikan avulla uunipellille leivinpaperin päälle taikinanokareita ja painele lopuksi kostutetuin sormin niitä hieman litteämmäksi. Jätä leviämistilaa kekseille. Paista 175'C:ssa 12 minuuttia.
Anna jäähtyä ennen syömistä ja säilytä kannellisessa rasiassa.
Noita mäkin osaisin tehä.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.